0 Your Καλάθι

Ελαιο κριλ πλούσιο σε Ω3- DHA - EPA 30caps 500mg Colecril

Ελαιο κριλ πλούσιο σε Ω3- DHA - EPA 30caps 500mg Colecril

Hover over an image to enlarge

MAG-000.005
33.78 
+

Το Προϊόν δεν είναι διαθέσιμο

Ελαιο κριλ πλούσιο σε Ω3- DHA - EPA 30caps 500mg Colecril


αρ.πρωτ. ΕΟΦ 14914

Ισχυρή αντιφλεγμονώδης δράση, αύξηση της καλής χοληστερίνης, μείωση των τριγλυκεριδίων, προστασία των αρθρώσεων, τόνωση των λειτουργιών εγκεφάλου και όρασης .

ενεργά συστατικά ανά κάψουλα:

εκχύλισμα λιπιδίων ανταρκτικής euphausia superba* 500mg

Συνολική ποσότητα ωμέγα3 λιπαρά οξέα εκ’ των οποίων: 150mg

Εικοσαπενταενοικό οξύ (EPA) 75mg

Εικοσιδυαεξαενοικό οξύ (DHA) 45mg

Συνολική ποσότητα ωμέγα-6 λιπαρά οξέα 10mg

Συνολική ποσότητα ωμέγα-9 λιπαρά οξέα 50mg

φωσφολιπίδια 200mg

ασταξανθίνη 0,63mg

Συστατικά κενής κάψουλας (ζελατίνη, γλυκερόλη, κεκαθαρμένο ύδωρ) 235mg

Χαρακτηριστικά-ιδιότητες:

Τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα (γνωστά ως Ω3-Ω6-Ω9) αποτρέπουν την δημιουργία θρομβώσεων και διευκολύνουν την αγγειοδιαστολή καθώς και την αραίωση του αίματος με αποτέλεσμα την καλύτερη οξυγόνωση και αιμάτωση σώματος και εγκεφάλου.

Εξισορροπούν την λειτουργία των νευροδιαβιβαστών (σεροτονίνη – ντοπαμίνη) προσφέροντας μεγαλύτερη συναισθηματική ισορροπία και καλύτερη συγκέντρωση.

Λειτουργούν σαν αντίδοτο σε περιπτώσεις καρδιοπαθειών.

Αυξάνουν τα επίπεδα της καλής χοληστερίνης ενώ μειώνουν τα επίπεδα τριγλυκεριδίων στο αίμα.

Προσφέρουν ισχυρή αντιφλεγμονώδη δράση προστατεύοντας τις αρθρώσεις και ανακουφίζουν σε περιπτώσεις δερματοπάθειας.

Ο ανθρώπινος οργανισμός δεν συνθέτει τα πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και αναπόφευκτα στηρίζει την λήψη τους σε ένα ανάλογο και ολοκληρωμένο διατροφικό μοντέλο.

Καταναλώνουμε όμως επαρκείς ποσότητες για την λειτουργία του οργανισμού μας λιπαρά οξέα Ω3;

Στην Ελλάδα οι έρευνες δείχνουν ότι η πρόσληψη τόσο Ω6 όσο και Ω3 λιπαρών οξέων είναι χαμηλή τόσο στους ενήλικες όσο και στα παιδιά, λόγω της χαμηλής πρόσληψης ξηρών καρπών, φυτικών ελαίων, πράσινων λαχανικών και μαργαρινών καθώς και στην κατανάλωση ψαριών. (που περιέχουν ω3 λιπαρά από τα ιχθυέλαια)

Δεν είναι ίδιο προιόν το μουρουνέλαιο με τα Ω3 - Ω6 ιχθυέλαια.

Το μουρουνέλαιο προέρχεται από το συκώτι της μουρούνας που περιέχει σχετικά μικρή ποσότητα σε Ω3 και μεγάλη σε Α και D βιταμίνες (που μπορούν να προκαλέσουν υπερβιταμίνωση) ενώ τα ιχθυέλαια προέρχοται από το σωματικό λίπος των ψαριών που περιέχουν μόνο Ω3 (ΕΡΑ και DHA) σε μεγάλη συγκέντρωση.

Πολύ συχνά πλέον ακούμε να γίνεται λόγος για τα Ω3 λιπαρά οξέα και για τη θετική συνεισφορά τους στην υγεία.

Αυτό το φαινόμενο δεν θα παρουσιαζόταν εάν συνέχιζε ο άνθρωπος να ακολουθεί την διατροφή των πρωτόγονων και των παλαιότερων γενεών, όπου η σχέση σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα Ω6:Ω3 ήταν 1:1 - 5:1.

Σήμερα όμως λόγω αλλαγών στη διατροφή μας, η σχέση αυτή σε λιπαρά Ω6:Ω3, έχει φτάσει το 15:1 σε βάρος των Ω3, με άμεσες επιπτώσεις στην υγεία μας και με αποτέλεσμα να χρειαζόμαστε άμεσα να εντάξουμε πολυακόρεστα λιπαρά στη διατροφή μας, είτε με την πρόσληψη τους από τις τροφές, είτε με τη χρήση διατροφικών συμπληρωμάτων.

Όσο υψηλότερα τα επίπεδα του Ω3 στο αίμα, τόσο μικρότερη η πιθανότητα καρδιακής προσβολής, στεφανιαίας νόσου και τόσο καλύτερος ο έλεγχος των φλεγμονών στο σώμα.

Τα Ω3 εμπλέκονται άμεσα στη σύνθεση των καλών εικοσανοειδών. (σε αντίθεση με τα Ω6 που εμπλέκονται στη σύνθεση των κακών) Τα εικοσανοειδή, (από τις πιο ισχυρές ορμόνες) δρουν σαν μεσολαβητές και εκκρίνονται για να ελέγχουν το εξωτερικό περιβάλλον και να ενημερώνουν το κύτταρο για το τι συμβαίνει σε αυτό.

Η λήψη των Ω3 μπορεί να βοηθήσει σε όλες τις περιπτώσεις που έχουμε χρόνια φλεγμονή λόγω της αντιφλεγμονώδους δράσης των καλών προσταγλαδινών, σε αντιπηκτική δράση λόγω των καλών θρομβοξανών και τέλος λόγω των καλών λευκοτριενίων σε έλεγχο των αλλεργικών αντιδράσεων και των χρόνιων φλεγμονών.

Γίνεται λοιπόν προφανές ότι τα Ω3 λιπαρά έχουν ένα πολύ ευρύ φάσμα δράσης και η λήψη τους μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να έχει.

Η λήψη μέχρι 3gr λιπαρών Ω3 την ημέρα θεωρείται εξαιρετικά ασφαλής για τον λήπτη, ενώ πληθώρα αναφορών σε επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τις ευεργετικές επιδράσεις της πρόσληψης Ω3 πολυακόρεστων λιπαρών οξέων.

Έρευνες πάνω στα Ω3 - Ω6 λιπαρά αναφέρουν πως συστηματική χρήση τους έχουν ως αποτέλεσμα: Χαμηλότερο κίνδυνο για καρδιαγγειακές παθήσεις, καλή εγκεφαλική λειτουργία, συμβάλουν στην πρόληψη καρκινογένεσης, μείωση φλεγμονών, πρόληψη εμφάνισης άσθματος, μείωση κινδύνου πρόωρου τοκετού και γέννησης λιποβαρών παιδιών.

σε συσκευασία blister των 60 caps καθαρό βάρος 22,05γρ/e

εισάγεται συσκευασμένο από την Farmaluce Srl

Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε