0 Your Καλάθι

Feng Shui – Η Τέχνη Του Ευ Ζην

Feng Shui – Η Τέχνη Του Ευ Ζην

Hover over an image to enlarge

KAIRI002
29.99 
+

Φενγκ Σούι – Η Τέχνη του Ευ ΖηνFeng Shui – Η Τέχνη του Εύ Ζήν

«Το φενγκ σούι δεν είναι μόνο μία παραδοσιακή τέχνη και φιλοσοφική αντίληψη της Άπω Ανατολής, η οποία ήρθε στην Δύση τα τελευταία χρόνια . Είναι μία επιστήμη και τέχνη και ένας τρόπος ζωής τον οποίον γνώριζαν πολύ καλά οι αρχαίοι ΄Ελληνες.

Μετά από συστηματική έρευνα και μελέτη, οι οποίες συνεχίζονται, η συγγραφέας του βιβλίου συνέδεσε το γνωστό ανατολίτικο φενγκ σούι με την αρχαία Ελλάδα, αξιοποιώντας το σύνολο των υπαρχόντων στοιχείων.

Μεγάλοι φιλόσοφοι και διδάσκαλοι όπως ο Πυθαγόρας, ο Σωκράτης, ο Πλάτων και πολλοί άλλοι εδίδασκαν την εναρμόνιση του ανθρώπου με την φύση και με τον εαυτό του και οι αρχαίοι ΄Ελληνες αρχιτέκτονες έκτιζαν σύμφωνα με τους νόμους, οι οποίοι διέπουν την ζωή στον πλανήτη μας. Το μεγαλύτερο δείγμα της αρχιτεκτονικής τους είναι ο ανυπέρβλητος Παρθενών.


Η συγγραφέας διεπίστωσε ότι η πόλις των Αθηνών, κατά την αρχαιότητα, ήταν κτισμένη σύμφωνα με το προστατευτικό πέταλο του φενγκ σούι, το οποίο ορίζει ότι πρέπει να υπάρχουν βουνά ή λόφοι γύρω από ένα κτίσμα ή μία πόλη για λόγους προστασίας. Παράλληλα, βεβαιώθηκε ότι και άλλες πόλεις και ιερά της Ελλάδος, όπως οι Δελφοί, η Κνωσός, τα αρχαία ελληνικά θέατρα και άλλοι χώροι, είχαν κτισθεί με κανόνες και αρχές που εξασφαλίζουν την ασφαλή και αρμονική συμβίωση με την φύση, δηλαδή σύμφωνα με τον βασικό σκοπό του φενγκ σούι, το οποίο αποσκοπεί στην καλή υγεία, στις καλές σχέσεις με τον εαυτό μας και με τους συνανθρώπους μας, στην ευημερία και στην ευτυχία.

Η πεμπτουσία του φενγκ σούι είναι η ισορροπία και η αρμονία σε όλους τους τομείς της ζωής μας, δύο έννοιες οι οποίες αποτελούσαν τους θεμελίους λίθους του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού και οι οποίες οδηγούν στο απώτερο ιδεώδες των αρχαίων Ελλήνων, το ΕΥ ΖΗΝ. Εξ ου και ο τίτλος του βιβλίου φενγκ σούι - H TEXNH TOY EY ZHN.

Ο Μέγας Αλέξανδρος, ο διδάσκαλος του οποίου ήταν ο Αριστοτέλης, έλεγε: «ο πατέρας μου μού χάρισε το ζην, αλλά ο διδάσκαλός μου το ΕΥ ΖΗΝ.»

Απόσπασμα από το βιβλίο φενγκ σούι - H TEXNH TOY EY ZHN.

Επί πλέον, το βιβλίο πραγματεύεται το σύγχρονο, ολιστικό, υπερβατικό φενγκ σούι και δίνει πολύ πρακτικές λύσεις και θεραπείες, κατάλληλες για τον δυτικό κόσμο, καθώς και υποδείξεις και οδηγίες για θέματα της καθημερινής ζωής, για τα όνειρα και τις προσδοκίες των ανθρώπων και πώς να επιτυγχάνουν τους στόχους τους.

Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε