0 Your Καλάθι

Κανάτα φίλτρο αλκαλικού νερού Tropical TAW-10

Κανάτα φίλτρο αλκαλικού νερού Tropical TAW-10

Hover over an image to enlarge

TROP-TAW-10
58.80 
+

Κανάτα φίλτρο αλκαλικού νερού Tropical TAW-10


Το Αλκαλικό νερό και αλκαλική διατροφή

Βελτιώνουν την ποιότητα της υγείας μας και καταπολεμούν την γήρανση !!!

Νοιώθουμε δραστήριοι, γεμάτο ενέργεια, δύναμη και ευεξία και λέμε αντίο στην κούραση


ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

H Κανάτα φίλτρο αλκαλικού νερού Tropical Καθαρίζει το νερό της βρύσης και αφαιρεί το χλώριο, τα βακτήρια, τα βαρέα μέταλλα, τα μικρόβια, το φθόριο, τις οσμές κλπ

Δημιουργεί αλκαλικό δροσιστικό, πόσιμο νερό εξαιρετικής γεύσης, που βγάζει ακόμη περισσότερο άρωμα στο καφέ ή στο τσάι σας

Το αλκαλικό νερό είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της γήρανσης, στη ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και στην αύξηση της ενέργειας του οργανισμού

Παράγει μικρο μόρια νερού, κάνοντας το νερό αυτό πιο απορροφήσιμο και πιο ενυδατικό. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση του λίπους από το σώμα.


Το αλκαλικό νερό είναι απαραίτητο για έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Σήμερα εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο πίνουν αλκαλικό νερό, ανάμεσα τους καλλιτέχνες, αθλητές, επιχειρηματίες, επιστήμονες, πολιτικοί

Οι τοξίνες είναι η νούμερο ένα αιτία της γήρανσης των ανθρώπων προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων που είναι αποτέλεσμα της κακής διατροφής, της ρύπανσης, των φαρμάκων, του άγχους και της στεναχώριας που δηλητηριάζει τον οργανισμό μας.

Ο καλύτερος τρόπος να καταπολεμήσετε τις τοξίνες και να αποτοξινώσετε το σώμα σας είναι το αλκαλικό νερό.

Η κατανάλωση αλκαλικού νερού μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της γήρανση, στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, στην ανάκτηση της χαμένης ενέργειας, στην αύξηση των αθλητικών επιδόσεων, στην ενίσχυση της μνήμης, στην ενίσχυση της στύσης και της ερωτικής διάθεσης, στην καλή λειτουργία του κυκλοφορικού συστήματος, στην αντιμετώπιση των αλλεργιών, στη μείωση του άγχους και στην πρόληψη των ασθενειών.


Τι προσφέρει το αλκαλικό νερό στον σώμα μας;

1. ΟΞΥΓΟΝΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΩΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚO: Το αλκαλικό νερό δρα ως αντιοξειδωτικό, σαρώνει και εξουδετερώνει τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες. Επειδή το αλκαλικό νερό απελευθερώνει ηλεκτρόνια, μπορεί να εξουδετερώσει αποτελεσματικά και να μπλοκάρει τη ζημιά που προκαλούν οι ελεύθερες ρίζες στο σώμα. Το αλκαλικό νερό αναζητά τις ελεύθερες ρίζες και τις μετατρέπει σε οξυγόνο που το σώμα μπορεί να χρησιμοποιήσει για την παραγωγή ενέργειας και την οξυγόνωση των ιστών. Το αλκαλικό νερό έχει αντιφλεγμονώδη δράση στο σώμα μας.

2. ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ: Αποτοξινώνει το σώμα σας αφαιρώντας τα όξινα απόβλητα (τοξίνες) από τα κύτταρα και τους ιστούς του οργανισμού μας, που σωρεύονται καθημερινά, από την κακή διατροφή (junkfood), το μολυσμένο περιβάλλον, τα φάρμακα, κ.λπ.

3. ΕΝΥΔΑΤΩΝΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ: Τα μικρομόρια του αλκαλικού νερού το καθιστούν πολύ απορροφήσιμο από τον οργανισμό μας σε κυτταρικό επίπεδο προκαλώντας στο σώμα μας σούπερ ενυδάτωση.

4. ΑΛΚΑΛΟΠΟΙΕΙ ΤΟ pH ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ: Το Αλκαλικό νερό βοηθά στην ισορροπία του pH του σώματος, το οποίο τείνει να είναι όξινο, λόγω της κακής διατροφής μας. Αλκαλοποιεί το pH του σώματός από όξινο σε αλκαλικό pΗ . Αλκαλική είναι η «φυσιολογική» κατάσταση των υγιών ατόμων.

5. ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ: Ενισχύει το ανοσοποιητικό σας σύστημα μεγιστοποιώντας την ικανότητα του σώματός σας να καταπολεμήσει καλύτερα κάθε ασθένεια και φλεγμονή ώστε να θεραπευτεί. Όλες οι αρρώστιες επιβιώνουν σε όξινο (τοξικό) περιβάλλον. Ο καρκίνος και οι περισσότερες άλλες ασθένειες δεν μπορούν να επιβιώσουν σε ένα οξυγονωμένο, αλκαλικό περιβάλλον. Το όξινο (τοξικό) περιβάλλον του οργανισμού βοηθά την ανάπτυξη καρκινικών κυττάρων και ευνοεί κάθε είδους ασθένεια.

Το αλκαλικό νερό απογειώνει τις επιδόσεις των αθλητών

Οι επαγγελματίες αθλητές και οι προπονητές αθλημάτων γνωρίζουν σήμερα ότι η κατανάλωση αλκαλικού νερού έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στη γενική υγεία, στο αίσθημα ευεξίας, στη μείωση της κόπωσης, του πόνου, στην απώλεια βάρους και στη συνολική αθλητική απόδοση και το εντάσσουν ανεπιφύλακτα στα προγράμματά τους. Αν ο οργανισμός σας είναι όξινος, το αλκαλικό νερό είναι αποτελεσματικός τρόπος για την αποκατάσταση της ισορροπίας του pH των κυττάρων μας.

Το αλκαλικό νερό ενισχύει την ερωτική διάθεση και δίνει τέλος στη στυτική δυσλειτουργία

Η στυτική δυσλειτουργία είναι η μη ικανότητα στύσης, ώστε να επιτρέπει τη συνουσία. Η λύση βρίσκεται στο αλκαλικό νερό. Το αλκαλικό νερό αποτοξινώνει το σώμα αφαιρώντας τα προϊόντα των όξινων κατάλοιπων που σωρεύονται καθημερινά και αφαιρεί τις τοξίνες που συσσωρεύονται στο σώμα από το περιβάλλον, τα φάρμακα, τις τοξικές τροφές. Μελέτες έδειξαν πως άτομα που είχαν χρόνιο πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας παρουσίασαν σημαντική πρόοδο από τις πρώτες ημέρες που ξεκίνησαν την κατανάλωση αλκαλικού νερού!

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ: Πλένετε με αλκαλικό νερό τα φρούτα, τα λαχανικά και οτιδήποτε τρώγεται και χρειάζεται πλύσιμο. Επειδή ο καφές και το τσάι είναι όξινα (τοξικά), φτιάξτε τον καφέ και το τσάι σας με αλκαλικό νερό για να έχουν Ph 7 και άνω, ώστε να είναι αλκαλικά και υγιή για τον οργανισμό σας. Επίσης χρησιμοποιείτε αλκαλικά παγάκια στα ροφήματα σας.

Χρήση : Η κανάτα φίλτρο αλκαλικού νερού με Ph 9+ είναι κατάλληλη για το σπίτι, το γραφείο, τις εταιρείες, τα καφέ, τα γυμναστήρια, τα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία, τα καταστήματα βιολογικών προϊόντων κ.λπ.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΟΥ ΑΛΚΑΛΙΚΟΥ ΝΕΡΟΥ

Καθαρίζει το νερό της βρύσης και αφαιρεί το χλώριο, τα βακτήρια, τα βαρέα μέταλλα, τα μικρόβια, το φθόριο, τις οσμές κλπ

Δημιουργεί αλκαλικό δροσιστικό, πόσιμο νερό εξαιρετικής γεύσης, που βγάζει ακόμη περισσότερο άρωμα στο καφέ ή στο τσάι σας

Το αλκαλικό νερό είναι ένα φυσικό αντιοξειδωτικό που μπορεί να συμβάλει στην καταπολέμηση της γήρανσης, στη ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού και στην αύξηση της ενέργειας του οργανισμού

Παράγει μικρομόρια νερού, κάνοντας το νερό αυτό πιο απορροφήσιμο και πιο ενυδατικό. Επίσης μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση του λίπους από το σώμα.

Το νερό που παράγεται από την Κανάτα φίλτρο αλκαλικού νερού είναι κατάλληλο για ανθρώπινη χρήση και είναι πιστοποιημένο από το ΓΕΝΙΚΟ ΧΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε