0 Your Καλάθι

Λαμπτήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας καλοριφέρ Γερμανικής κατασκευής 2000 W TROTEC IR 2010

GM13141210
204.00 
+

Γερμανικής κατασκευής καινοτομικός λαμπτηρας TROTEC υπέρυθρης στεγανής θερμανση εξωτερικού

και εσωτερικούς χώρους IR 2010

Είναι αδιάβροχος, κομψός, συμπαγής και αποτελεσματικός, ειδικά σχεδιασμένος για γρήγορη, εύκολη και αποτελεσματική θέρμανση.
Ιδανικός για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους όπως εξωτερικές τέντες και εξωτερικά σκέπαστρα ή υπόστεγα.

Δυνατότητα οριζόντιας ή κάθετης τοποθέτησης

Χώροι Χρήσης

Σπίτια, Γραφεία
Εσωτερικοί χώροι εκδηλώσεων,
Ξενοδοχεία, εστιατόρια, παμπ,
Μονοκατοικίες , κήποι, μπαλκόνια
Γκαράζ, Εργοστάσια, Αιθουσες ( παραγωγής, αποθήκευσης, εμπορικές εκθέσεις )
Υπόστεγα, Camping
Αθλητικές δραστηρότητες ( πισίνες, γκόλφ, γυμναστήρια κλπ.)
Εκκλησίες
Εμπορικά κέντρα
και πολλές άλλες χρήσεις

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΕΤΟΣ

Υπέρυθρη ακτινοβολία ΘΕΡΜΑΝΣΗ TROTEC IR 2010 – Στεγανή συσκευή με IP 65 !

100% ζεστή ζεστασιά με μείωση φωτός 80% χάρη στην τεχνολογία χαμηλού φωτισμού

Ακόμα και το πιο όμορφο καλοκαίρι θα τελειώσει κάποια στιγμή!
Τότε είναι που το πιο δροσερό φθινόπωρο κάνει την είσοδο του και ακόμη και αν οι θερμοκρασίες είναι ακόμα καλοκαιρινές ευχάριστες κατά τη διάρκεια της ημέρας, τα βράδια μπορεί να είναι αρκετά δροσερά (προς κρύα) κατά καιρούς στο μπαλκόνι, στη βεράντα ή στον υπαίθριο χώρο εστίασης.

Άνετη ζεστασιά σε εξωτερικούς χώρους παρά τις κρύες θερμοκρασίες
Με μια υπέρυθρη θερμαντική ακτινοβολία στον εξωτερικό χώρο μπορείτε να απολαύσετε καθαρό αέρα ακόμη και σε δροσερές ημέρες χωρίς να αισθανθείτε κρύο. Απολαύστε τον μαγικό έναστρο ουρανό σε μια πεντακάθαρη νύχτα, διαβάστε ένα συναρπαστικό βιβλίο στο μπαλκόνι ή προσκαλέστε τους φίλους σας για μια ευχάριστη βραδιά μπάρμπεκιου στη βεράντα του σπιτιού σας. Με μια αποτελεσματική θέρμανση εξωτερικού χώρου, κάντε τον εαυτό σας ανεξάρτητο από τις δροσερές εξωτερικές θερμοκρασίες την άνοιξη, το φθινόπωρο και το χειμώνα.

Ο υπέρυθρος θερμαντήρας IR 2010 εγγυάται 100% αίσθηση ζεστασιάς και άνεσης
Ο θερμαντήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας 2.000 watt IR 2010 παρέχει άοσμη και αθόρυβη ακτινοβολία θερμότητας και τη διανέμει ομοιόμορφα και με στοχευμένο τρόπο χωρίς προθέρμανση και – κατάλληλο για όσους πάσχουν από αλλεργίες – χωρίς να αυξάνεται σκόνη. Ο θερμαντήρας ακτινοβολίας πλάτους 59,5 cm, συνδυάζεται τέλεια με σχεδόν οποιοδήποτε περιβάλλον – στον ιδιωτικό χώρο και στον υπαίθριο χώρο καθισμάτων ξενοδοχείων, εστιατορίων, καφέ ή σε εκδηλώσεις.

Χρήσιμες πληροφορίες: Ο ισχυρός σωλήνας μικρού κύματος χαμηλού φωτός μειώνει τη φωτεινότητα του εκπεμπόμενου φωτός κατά 80% και με αυτόν τον τρόπο δημιουργεί την εντύπωση μιας ευχάριστης ατμόσφαιρας υπό το φως των κεριών. Λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με την καινοτόμο τεχνολογία χαμηλού φωτισμού θα σας παρασχεθούν παρακάτω. Λόγω της γωνίας κλίσης που μπορεί να ρυθμιστεί κατά 90 ° προς τα πάνω και προς τα κάτω, η αδιάβροχη υπέρυθρη θερμαντική ακτινοβολία κατευθύνει τη ζεστασιά ακριβώς στα σημεία όπου χρειάζεται.

ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΣΚΟΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ

Το περίβλημα αλουμινίου του σχεδιασμού θερμαντικού σώματος IR 2010 με την κομψή του εμφάνιση δεν είναι μόνο απίστευτα όμορφο, προστατεύει επίσης αξιόπιστα τα τεχνικά στοιχεία του θερμαντικού σώματος υπέρυθρης ακτινοβολίας από ντους βροχής και σκόνης. Το περίβλημα που έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τον τύπο προστασίας IP65 αποτρέπει την εισβολή σκόνης και νερού από όλες τις πλευρές. Αφού εγκαταστήσετε το θερμαντικό σώμα, δεν απαιτείται περαιτέρω συντήρηση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους για εφαρμογές θέρμανσης σε εξωτερικούς χώρους με στέγη (ως 13 τ.μ.) και χωρίς στέγη (ως 8 τ.μ.). Η στιβαρή θερμάστρα είναι κατάλληλη για τοποθέτηση σε τοίχο σε μπαλκόνια και βεράντες και για εφαρμογές θέρμανσης εξωτερικού χώρου στην εστίαση. Οι βραχίονες στήριξης, οι πείροι, οι βίδες και τα παξιμάδια περιλαμβάνονται ήδη στο πεδίο παράδοσης για να παρέχουν γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση στον τοίχο. Λάβετε υπόψη ότι το IR 2010 δεν είναι κατάλληλο για εγκατάσταση οροφής.

Υπέρυθρη θερμότητα που παράγεται σύμφωνα με τη φυσική αρχή του ήλιου
Σε αντίθεση με τους ηλεκτρικούς θερμαντήρες, οι υπέρυθρες ακτινοβολίες δεν θερμαίνουν τον αέρα, αλλά τις επιφάνειες των ατόμων και των αντικειμένων στα οποία φθάνουν. Τα αντικείμενα που φωτίζονται (για παράδειγμα ο τοίχος, το πάτωμα, αλλά και η καρέκλα ή το τραπέζι) αντανακλούν και αποθηκεύουν αυτές τις ακτίνες θερμότητας, αυξάνοντας επιπλέον την απόδοση ενός θερμαντήρα υπερύθρων. Η ζεστασιά φτάνει απευθείας στο δέρμα, συγκρίσιμη με τη ζεστή ζεστασιά του ήλιου το καλοκαίρι. Ανάλογα με τις συνθήκες περιβάλλοντος, την απόσταση και το ύψος του τοίχου, ο θερμαντήρας υπέρυθρης ακτινοβολίας υπέρυθρης ακτινοβολίας 2.000 watt IR 2010 συνιστάται για θέρμανση εξωτερικού χώρου περίπου από 8 έως 13 m².

Παρακαλώ σημειώστε: Όσο μικρότερη είναι η απόσταση από το θερμαντικό σώμα, τόσο μικρότερος είναι ο φωτισμένος χώρος – όσο μεγαλύτερη είναι η απόσταση από αυτό, τόσο μεγαλύτερος είναι ο φωτισμένος χώρος. Κοντά στο θερμαντικό σώμα μπορείτε να αισθανθείτε την πλήρη ικανότητα θέρμανσης, όταν η απόσταση αυξάνεται, ωστόσο, η ακτινοβολία μειώνεται. Για να σας βοηθήσουμε να εκτιμήσετε την κατάλληλη ισχύ για το χώρο σας δείτε παρακάτω:

Ο Προστατευμένος/καλυμμένος χώρος χρειάζεται περίπου 150 W/m² και συνεπώς η συσκευή μπορεί να καλύψει ως και 13m².

Ο Απροστάτευτος/ακάλυπτος χώρος χρειάζεται περίπου 250 W/m² και συνεπώς η συσκευή μπορεί να καλύψει ως και 8m².

Σε κάθε περίπτωση βεβαιωθείτε ότι η περιοχή που πρόκειται να θερμανθεί είναι καλά προστατευμένη από τον άνεμο, αποτρέποντας ότι η κίνηση του αέρα ψύξης δεν εξαλείφει την επίδραση της θερμικής ακτινοβολίας.

ΧΑΜΗΛΗ ΛΑΜΨΗ: 80% ΜΙΚΡΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Οι συμβατικοί θερμαντήρες υπερύθρων συχνά εκπέμπουν ένα έντονο πορτοκαλί-κοκκινωπό φως μαζί με την ακτινοβολία θερμότητας, η οποία γίνεται αντιληπτή ως ζεστή και άνετη από πολλούς ανθρώπους. Ωστόσο, για να αποφευχθεί ο φωτισμός του περιβάλλοντος πολύ έντονα, το IR 2010 από την Trotec διαθέτει έναν υπέρυθρο σωλήνα μικρού κύματος με τεχνολογία χαμηλού φωτισμού που μειώνει αυτό το φως.

Ρομαντική ατμόσφαιρα σαν το φως των κεριών
Τα μικροκύμματα χαμηλού φωτισμού παράγουν περισότερο υπέρυθρο φως από το αόρατο είδος φωτισμού αλλά με αμείωτη ικανότητα θέρμανσης. Η υπέρυθρη ακτινοβολία συγκεντρώνεται περαιτέρω με μια καινοτόμο διαδικασία επικάλυψης των σωλήνων που μειώνει την απώλεια σκέδασης. Η θέρμανση ακτινοβολίας Trotec IR 2010 επιτυγχάνει μια συνολική μείωση φωτεινότητας έως και 80% σε διάρκεια ζωής περίπου στις 6.000 ώρες !

Πλήρης απόδοση θερμότητας με μειωμένη φωτεινότητα

Δεδομένου ότι το αισθητό φως μειώνεται ουσιαστικά, στο περιβάλλον δημιουργείται μια αισθητά πιο άνετη και ευχάριστη ατμόσφαιρα σαν το φως των κεριών. Ο υπάρχον φωτισμόςτης βεράντας ή των χώρων εστίασης επηρεάζεται ελάχιστα.

Απλώς μια μικρή συμβουλή σε περίπτωση που αναρωτιέστε: Οι σωλήνες θέρμανσης με χαμηλή αντανάκλαση έχουν την ίδια έντονη κοκκινωπή εμφάνιση όταν τους βλέπετε με τους συμβατικούς θερμαντήρες υπέρυθρης ακτινοβολίας χωρίς χαμηλό φως.

Στην πραγματικότητα, ωστόσο, εκπέμπουν 80% λιγότερο ορατό φως. Με την ίδια απόδοση θερμότητας και για περισσότερη άνεση και ρομαντισμό.

Infrared radiant heater IR 2010

Πλάτος: 59.5 cm
2,000 W Ισχύς
1 επίπεδο θέρμανσης
90° κλίση
Χαμηλή εκπομπή φωτισμού (80 %λιγότερο από τα συμβατικά IR)
Στεγανότητα (IP65 κατάλληλο κια για βροχή/σκόνη κλ.π)
Για 8 – 13 m² (σε μια απόσταση περίπου των 3 m)Διατίθεται το θερμαντικό σε " Low Glare " - " Χαμηλής Φωτεινότητας " προσφέρει ένα συνδιασμό της πολύ
αποτελεσματικής υπέρυθρης θερμότητας, καθώς και του τέλειου φωτισμού λόγω της χαμηλής φωτεινότητας του στην ατμόσφαιρα.

Διαθεσιμότητα:
Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε