​Μαγνητική ζώνη υποστήριξης μέσης & πλάτης Waist Support 0775

12.50 
ADD01458
+

Πείτε οριστικά αντίο στους πόνους με τη μαγνητική ζώνη Waist Support 0775 !!!

Η μαγνητική ζώνη θα σας ανακουφίσει και θα στηρίξει την μέση και την πλάτη από τους πόνους στους μυς

και θα σας διευκολύνει στις κινήσεις σας.

Μπορεί να φορεθεί κατά τη διάρκεια των αθλημάτων ή το αδυνάτισμα δημιουργόντας τοπική εφίδρωση.

Καταπολεμά την κόπωση.
Βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος
Βοηθά στην καλή στάση του σώματος και υποστηρίζει την πλάτη.
Προσαρμόζεται σε κάθε τύπο σώματος
Εύκολη στην χρήση
Φοριέται και κάτω από τα ρούχα


Η μαγνητική θεραπεία χρησιμοποιείται εδώ και αιώνες !!!
Οι μαγνήτες εξουδετερώνουν το στατικό ηλεκτρισμό που έχει το σώμα μας βοηθώντας την ενίσχυση και την καλή κυκλοφορία του αίματος δίνοντας οξυγόνο στα κύτταρα μας με αποτέλεσμα την ελάφρυνση του πόνου
Ο πόνος είναι μια καθημερινή κατάσταση στους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, οι λόγοι μεταξύ άλλων είναι οι τραυματισμοί κατά την άθληση, η αρθρίτιδα, τα ρευματικά κτλ. Ο συνεχής πόνος μπορεί να έχει επιβλαβή επίπτωση και στην ψυχολογική-συναισθηματική μας υγεία.
Η μαγνητική υποστήριξη χρησιμοποιείται σε πάνω από 50 χώρες, όπου γίνονται και έρευνες σχετικά με τη μαγνητική θεραπεία εδώ και χρόνια.
Η μαγνητική θεραπεία γίνεται με τη χρήση μαγνητών, οι οποίοι βοηθούν να δημιουργηθεί ένα ευεργετικό περιβάλλον ώστε να ενδυναμωθεί η διαδικασία αυτοϊασης / θεραπείας του ανθρώπινου σώματος.
Όταν οι μαγνήτες εφαρμόζονται στο δέρμα, παράγουν φυσιολογικές επιδράσεις και καλύτερη ροή αίματος.
Οι κλινικές έρευνες οι οποίες έχουν γίνει για να ερευνηθούν οι επιδράσεις της μαγνητικής θεραπείας έχουν δείξει ότι τα αποτελέσματα της στην ανακούφιση του πόνου είναι σε ποσοστό 85%, το οποίο είναι σημαντικά υψηλότερο από τα αποτελέσματα πολλών αναλγητικών φαρμάκων και χωρίς να υπάρχει ρίσκο για παρενέργειες.
Η ανακούφιση είναι γρήγορη συνήθως, με μείωση του πόνου μέσα σε μισή ώρα.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ :

Αυξάνει τη ροή αίματος και οξυγόνου σε όλες τις περιοχές του σώματος, πιο συγκεκριμένα στα σημεία του σώματος που υπάρχει πόνος.
Η αυξημένη ροή αίματος παράγει υψηλότερα επίπεδα αντιφλεγμονοδών λευκών αιμοσφαιρίων και περισσότερα κορεσμένα ερυθρά αιμοσφαίρια στις πληγείσες περιοχές, ενώ την ίδια στιγμή αφαιρεί τις τοξίνες που συχνά μπορεί να είναι λόγος πόνου.
Το αποτέλεσμα είναι μείωση του πόνου και η διαδικασία θεραπείας είναι πιο αποτελεσματική.