Πολιτική Επιστροφών

Plaza24, αναγνωρίζοντας την έλλειψη της φυσικής επαφής του τελικού καταναλωτή με το επιλεγμένο προϊόν, εξασφαλίζει το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος που παραγγείλατε (on line), πληρώσατε και παραλάβατε με παραγγελία από απόσταση ( On Line ) εντός 14 ημερών με επιστροφή χρημάτων. Η επιστροφή δεν ισχύει στις περιπτώσεις είδων που αφορούν προσωπική υγιεινή όπως εσώρουχα, βερμούδες, βούρτσες, μανόν, κλπ Επιστροφή χρημάτων δεν ισχύει στην περίπτωση που ο πελάτης ζήτησε να παραλάβει ο ίδιος απο το γραφείο μας. Σε αυτή την περίπτωση, μπορεί να γίνει αντικατάσταση προιόντος με άλλο της αρεσκίας του πελάτη εντός 15ημερών με την προυπόθεση ότι δεν έχει χρησιμοποιηθεί ή παραβιαστεί η συσκευασία του επιστρεφόμενου είδους.
Επιπλέον, όλα μας τα προϊόντα φέρουν εγγύηση καλής λειτουργίας η οποία κυμαίνεται ανάλογα με το προϊόν και τον κατασκευαστή. (το διάστημα που καλύπτεται μ' εγγύηση το κάθε προιόν αναφέρεται στο τέλος της περιγραφής του κάθε προιόντος από 6μήνες ως 10χρόνια.)
Παρ’ ότι ο δικτυακός τόπος της Plaza24 καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια μέσω της πληρότητας των περιγραφών των προϊόντων που αναρτά στις σελίδες της, είναι πιθανό να μην καλύπτονται οι προσδοκίες του τελικού αποδέκτη από το προϊόν της επιλογής του. (Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε διευκρινήσεις τηλεφωνικώς πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία σας.)
Όροι και τρόποι επιστροφής μη ελαττωματικών προϊόντων:

H ημερομηνία παραλαβής της παραγγελίας σας με την ημερομηνία υποβολής της αίτησης για επιστροφή να μη ξεπερνάει τις 14 ημερολογιακές ημέρες.

  1. Η συσκευασία να μην έχει παραβιαστεί και να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον τελικό καταναλωτή, πλήρη και χωρίς φθορές, και η συσκευασία να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  2. Το προϊόν προς επιστροφή να συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη ή τιμολόγιο αγοράς, μαζί με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευουν το προϊόν ( σε περίπτωση τιμολογίου χρειάζεται Δ.ΑΠ. της τιμολογημένης επιχείρησης) ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ O ΠΕΛΑΤΗΣ ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ.
  3. Πριν από κάθε επιστροφή συνίσταται να προηγηθεί συνεννόηση με το τμήμα επιστροφών της Plaza24

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  1. Εφόσον έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα επιστροφών
  2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί ούτε παραβιαστεί η συσκευασία του
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή.( απόδειξη Λιανικής)
  4. Επιστολή επιστροφής με πλήρη στοιχεία πελάτη καθώς και τον λόγο επιστροφής.

Για όλες τις ανωτέρω περιπτώσεις το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής, μη ελαττωματικών προϊόντων, δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκαπέντε (15) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Όροι Επιστροφών Ελαττωματικών Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα ελαττωματικά προϊόντα που αγοράσατε λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητα της Plaza24, ( κατεστραμμένα κατά την μεταφορά) ή λόγω ελαττώματος του προϊόντος, (λειτουργίας) και να ζητήσετε την αντικατάσταση ή επισκευή.

Σε όλες τις περιπτώσεις που σχετίζονται με επιστροφές ελαττωματικών προϊόντων, ο τελικός καταναλωτής έχει την επιλογή να επιστρέψει το προϊόν, εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Στην περίπτωση που το προϊόν εμφανίσει λειτουργικό ελάττωμα μετά την πάροδο των 20 ημερών, το οποίο καλύπτει η εγγύηση του προϊόντος και εφόσον η εγγύηση έχει δοθεί από την Plaza24 , ή από την κατασκευάστρια εταιρεία, ή τον επίσημο αντιπρόσωπο του, ο τελικός καταναλωτής έχει δικαίωμα να ασκήσει τα δικαιώματα του όπως αυτά διατυπώνονται στα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν κατά το χρονικό της παραλαβής του και που προσφέρονται από την εγγύηση.

Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  1. Εφόσον έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα επιστροφών για νέες αγορές.
  2. Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του προϊόντος να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.
  3. Το προϊόν συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα έγγραφα, που αποδεικνύουν την συναλλαγή (π.χ. Απ. Λιανικής κ.ο.κ)

Σε κάθε από αυτές τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, είμαστε πάντα δίπλα στον τελικό καταναλωτή με θετική διάθεση και πολύ πρόθυμοι να εξυπηρετήσουμε.