0 Your Καλάθι

Μπλοκάρει την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων phoneShield

Μπλοκάρει την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων phoneShield

Hover over an image to enlarge

UV-1070 .750 100
18.64 
+
Μπλοκάρει την ακτινοβολία κινητών τηλεφώνων phoneShield made in England

phoneShield Προστατευτικό ΗΜΑ για κινητά
Προστασία κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας
Προστατευτικό κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ΗΜΑ) για κινητά

- Καταστολέας ΗΜΑ σχεδιασμένος ειδικά για κινητά τηλέφωνα
- Με φυσικό χαλαζία και προηγμένη τεχνολογία της ΝΑSA
- Δεν επηρεάζει τη μετάδοση ή τη λήψη των συσκευών
- Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, με ισχυρό αυτοκόλλητο
- Κατάλληλο για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των κινητών τηλεφώνων συμπεριλαμβανομένων των Smartphones (Blackberries, I-Phones κλπ)
- Κατάλληλα για ασύρματα τηλέφωνα (DECT) σε συνδυασμό με το wi-fiShield στη βάση, ραδιόφωνα, ψηφιακά ρολόγια, PDAs (Personal Digital Assistant), Φορητούς πλοηγούς, Bluetooth
- Μόνο 18mm σε διάμετρο
- Δεν χρειάζεται καλώδια ή μπαταρίες.

H ΗΜΑ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας - στο σπίτι, στη δουλειά, στα σχολεία, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους - σχεδόν παντού. Με πάνω από 800 δορυφόρους ν' ακτινοβολούν παγκόσμιες πληροφορίες μέσω ραδιοκυμάτων και όλο και περισσότερους πομπούς να παρέχουν ασύρματες υπηρεσίες στα εκατομμύρια των κινητών τηλεφώνων, των φορητών υπολογιστών, των ασύρματων τηλεφώνων και πολλών άλλων συσκευών Wi-Fi, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζωή μας βρίσκεται μέσα σε ένα τοξικό "νέφος" των ΗΜΑ. Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (W.H.O.) προειδοποιεί ότι "Η ΑΚΤΙΝΟΝΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ" (βλ. και www.bioinitiative.com για τις βλαβερές επιπτώσεις της ΗΜΑ στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα)
Εάν κάποια από τις αισθήσεις μας μπορούσε να ανιχνεύσει την ύπουλη ΗΜΑ θα της δίναμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή.


Tο phoneshield είναι καταστολέας ΗΜΑ σχεδιασμένος ειδικά για κινητά τηλέφωνα. Περιέχει μία μήτρα διαφορετικών κρυστάλλων φυσικού χαλαζία που συντονίζονται στις ίδιες συχνότητες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από τα κινητά τηλέφωνα. Οι κρύσταλλοι χαλαζία έχουν ένα πιεζοηλεκτρικό χαρακτηριστικό που σημαίνει ότι αντιδρούν σε συγχρονισμό με ταλαντευόμενα ραδιοκύματα της ίδιας περιοχής συχνοτήτων, στην περίπτωση αυτή, προερχόμενα από τα κινητά τηλέφωνα. Αυτή η διαδικασία κάνει τους κρύσταλλους μέσα στα Shield να ταλαντώνονται και να δημιουργούν τη δική τους συχνότητα επιτυγχάνοντας έτσι τη διάχυση, διασπορά και διάτμηση της τοξικής δράσης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των συσκευών. Αυτό βοηθάει να μειωθούν οι βλαβερές επιπτώσεις στο ανθρώπινο βιολογικό σύστημα. Στις ΗΠΑ, η ΝΑΣΑ, στο Johnson Space Centre στο Τέξας έχει δημιουργήσει μία ομάδα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας για να καλλιεργεί κρυστάλλους στο διάστημα για μακρομοριακές βιοτεχνολογικές έρευνες για να πετύχουν υψηλότερη ποιότητα στην θεραπεία σοβαρών ασθενειών. Βλέπε www.nasa.gov/ και κάντε αναζήτηση 'crystals'

Αναλυτικότερα το PhoneShield δεν προσπαθεί να ελέγξει το επίπεδο ή την ένταση της ακτινοβολίας όπως έχει μετρηθεί και περιγραφεί ως Συγκεκριμένη Τιμή Απορρόφησης (Specific Absorption Rate , SAR). Αυτό το βιομηχανικό στάνταρντ έχει να κάνει μόνο με θερμικές επιδράσεις από τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Οι δύο συχνότητες κυμάτων που χρησιμοποιούν τα κινητά τηλέφωνα στα 8.34Hz και 2HZ αντιστοιχούν σε συχνότητες ηλεκτρικών ταλαντώσεων που βρίσκονται στον ανθρώπινο εγκέφαλο, συγκεκριμένα στις Α και Δ περιοχές. Ως αποτέλεσμα , ακόμα και σε πολύ χαμηλή ένταση, η εισερχόμενη ακτινοβολία, μπορεί να χαλάσει την φυσική ενδογενή βιολογική λειτουργία του ανθρώπινο συστήματος και να πυροδοτήσει μία δυσμενή κυτταρική αντίδραση. Ο εγκέφαλος συμπεριφέρεται σαν ραδιόφωνο που χρησιμοποιείται στο σπίτι, που είναι συντονισμένο σε ένα πρόγραμμα. 'Οταν μία ηλεκτρική συσκευή, χρησιμοποιώντας την ίδια συχνότητα πλησιάσει, γίνονται παρεμβολές και δεν έχει καλή λήψη και λειτουργία.

Το εάν η ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου και του Wi-Fi μπορεί να είναι επιβλαβής ήταν ένα αμφιλεγόμενο θέμα από τότε που τα πρώτα κινητά τηλέφωνα βγήκαν στο εμπόριο στις ΗΠΑ περίπου 25 χρόνια πριν, αλλά πλέον όλες οι πλευρές, συμφωνούν ότι υπάρχει κίνδυνος και μάλιστα ότι είναι πολύ μεγαλύτερος για τα παιδιά των οποίων τα κρανία είναι πιο λεπτά και το ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Γι αυτό το λόγο η γκάμα των πολύχρωμων σχεδίων Shield περιλαμβάνει ορισμένα σχέδια που έχουν απήχηση στη νεολαία.
Η πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση Interphone, που χρηματοδοτείται κυρίως από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας με κόστος 20 εκατομμύρια δολάρια, έγινε πριν από δέκα χρόνια προκειμένου να κατευνάσει την ανησυχία του κοινού. Μετά από τέσσερα χρόνια εσωτερικών αντιπαραθέσεων σχετικά με την παρουσίασή της, πριν τελικά να δημοσιοποιηθεί, ως συμβιβαστική λύση ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν "ασαφές", αλλά παραδέχτηκε τη πιθανότητα ανάπτυξης κακοήθη όγκων στον εγκέφαλο μετά από δέκα χρόνια χρήσης. Ελάχιστα παρήγορο για τις οικογένειες.

Τα phoneShields είναι φυσικά προϊόντα μόνο 18mm (κάτω από 3/4 ίντσες) σε διάμετρο, ιδιαίτερα αποτελεσματικά αν και δεν απαιτούν καμία τεχνική ικανότητα και δεν επηρεάζουν τη μετάδοση ή τη λήψη. Είναι γρήγορα και εύκολα στην τοποθέτηση με ενσωματωμένο ισχυρό αυτοκόλλητο και δεν χρειάζονται καλώδια ή μπαταρίες. Τα phoneShields είναι κατάλληλα για όλες τις μάρκες και τα μοντέλα των κινητών τηλεφώνων συμπεριλαμβανομένων των Smartphones και είναι ασφαλή για χρήση από όλες τις ηλικίες από τη στιγμή που θα τοποθετηθούν (πριν την τοποθέτηση θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα βρέφη παρ' όλ' ότι και εάν τα καταπιούν είναι μη τοξικά). Τα phoneShields μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για Smartphones (Blackberries, I-Phones κλπ), ασύρματα τηλέφωνα (DECT) σε συνδυασμό με το wi-fiShield στη βάση, ραδιόφωνα στο κομοδίνο και ψηφιακά ρολόγια, PDAs (Personal Digital Assistant), Netbooks, Φορητούς πλοηγούς, συσκευές Bluetooth , οποιεσδήποτε άλλες μικρές ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούνται για μεγάλα χρονικά διαστήματα κοντά σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος

Tο phoneShield είναι το μόνο προστατευτικό στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να κάνετε το κινητό σας τηλέφωνο ασφαλέστερο.
Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

_
Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε