0 Your Καλάθι

Συσκευή Παραγωγής Όζοντος 200mg για οζονοθεραπεία OEM FF09

Συσκευή Παραγωγής Όζοντος 200mg για οζονοθεραπεία OEM FF09

Hover over an image to enlarge

zn-112
18.99 
+

Συσκευή Παραγωγής Όζοντος 200mg για οζονοθεραπεία OEM FF09

Αυτή η συσκευή όζοντος είναι ιδανική για οζονοθεραπεία, σας προσφέρει οζονοποιημένο νερό, απολύμανση και αποστείρωση σε τρόφιμα και αντικείμενα.
Πολλά άρθρα έχουν κατά καιρούς αναφερθεί στις ευεργετικές ιδιότητες της οζονοθεραπείας που προσφέρει η συσκευή όζοντος.
Κάντε δώρο στον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτή την απολυμαντική συσκευή όζοντος - οζονοθεραπείας στην καλύτερη τιμή της αγοράς !
Με την συσκευή όζοντος θα πίνετε οζονοποιημένο νερό και θα απολαμβάνετε όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του κάνοντας οζονοθεραπεία !
Η συσκευή όζοντος έχει την ιδιότητα να απομακρύνει τα φυτοφάρμακα από τις επιφάνειες των τροφίμων αλλά και να απολυμένη κρεατικά, ψάρια από μικροοργανισμούς που το στο πλύσιμο με νερό δεν είναι ικανό να απομακρυνθούν !
Έχει την την ιδιότητα να διαλύει κατάλοιπα καπνού, να αφαιρεί οσμές δυσοσμίες, να παρεμποδίζει την δημιουργία μικροοργανισμών και να αποστειρώνει !
Αποτελεσματική λύση για καθαρισμό του αέρα σε μέρη όπως: αεροστεγής θάλαμος, κουζίνα, χώροι κατοικιδίων, ερμάρια, αποθήκες, κ.λ.π.
Η πλέον απαραίτητη λύση για πλύσιμο φρούτων, λαχανικών, κουζινικών ειδών, ψαριών και κρέατος, συντήρηση τροφίμων καθώς και εξουδετέρωση οσμών στο ψυγείο.
Φροντίστε την υγεία σας, κάντε οζονοθεραπεία με την συσκευή όζοντος απολυμάνετε το μπάνιο σας, πλύνετε τα ρούχα σας με οζονοποιημένο νερό για να σκοτώσετε τα βακτήρια, απολυμάνετε τα παιδικά αντικείμενα π.χ μπιμπερό κ.λ.π.
Τονώστε την ομορφιά του δέρματος σας, εξουδετερώστε τα βλαβερά βακτήρια και αφήστε το δέρμα σας να "αναπνεύσει".

Η ανωτερότητα της συσκευής παραγωγής όζοντος έναντι των υπολοίπων είναι η χαμηλή θερμοκρασίας χρήσης και η συνεχής ποσότητα παραγωγής όζοντος.
Από την στιγμή που θα συνδέσετε την συσκευή στην παροχή ρεύματος και την ενεργοποιήσετε θα αρχίσει η παραγωγή όζοντος χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες ή ρυθμίσεις για την εγκατάστασή της.
Το όζον που θα παραχθεί μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε είτε για να απολυμάνετε τα τρόφιμά σας είτε για να καθαρίσετε την ατμόσφαιρα του χώρου σας.
Οζονοποίηση ενός ποτηριού νερού διαρκεί 5 λεπτά και αχρηστεύει το χλώριο, αποσυνθέτει φυτοφάρμακα και εξουδετερώνει μικρόβια.
Οζονοποίηση φρούτων και λαχανικών διαρκεί 10 λεπτά.


Λεπτομερέστερες πληροφορίες για την χρήση του όζοντος:

1. Τρόφιμα

Το όζον είναι ένα ασφαλές δυνατό απολυμαντικό και χρησιμοποιείται στο να ελέγξει βιολογικά την ανάπτυξη των ανεπιθύμητων οργανισμών σε προϊόντα και μηχανολογικούς εξοπλισμούς που χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία τροφίμων. Το όζον ταιριάζει ειδικά στη βιομηχανία τροφίμων λόγω της ικανότητάς του να απολυμαίνει μικροοργανισμούς χωρίς να προσθέτει χημικά υποπροϊόντα στα τρόφιμα που καθαρίζει ή στη διαδικασία πλύσης των τροφών ή της ατμόσφαιρας στην οποία τα τρόφιμα αποθηκεύονται.
Μερικά προϊόντα συντηρούνται εξαιρετικά με το όζον κατά τη διάρκεια αποθήκευσης σε ψύξη όπως τα αυγά και τα ψάρια και τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά.


2. Οικιακή

Ενεργοποιούμε την γεννήτρια όζοντος στο χώρο με την πέτρα διάχυσης εκτός νερού. Αφαιρεί μυρωδιές καπνού. Αφαιρεί μυρωδιές τροφών και μαγειρέματος.
Αφαιρεί μυρωδιές ζωών. Σκοτώνει βακτήρια και απομακρύνει τη μούχλα. Διαλύει και σκοτώνει τα παράσιτα στην επιφάνεια των φρούτων και λαχανικών. Σκοτώνει τα βακτηρίδια στην επιφάνεια των σκευών. Μειώνει τη μυρωδιά του ψαριού. Σκοτώνει τα βακτήρια στα ψάρια και το κρέας.
Το οζονοποιημένο νερό μπορεί να διατηρηθεί σφραγισμένο για 4-5 ώρες. Διαλύει τις οργανικές ακαθαρσίες, αυξάνει τα επίπεδα οξυγόνου στο νερό.
Πίνουμε 4-5 ποτήρια οζονοποιημένου νερού ημερησίως για την αντιμετώπιση των φλεγμονών και τη βελτίωση του μεταβολισμού, βυθίζοντας την πέτρα διάχυσης σε ένα ποτήρι νερό για 5΄. Συνιστάται η χρήση παράλληλα αντιοξειδωτικών.
Συντήρηση τροφών. Τοποθετούμε την πέτρα διάχυσης εντός του ψυγείου και αφού κλείσουμε την πόρτα προσεκτικά ώστε να μην τσακίσει ο πλαστικός σωλήνας ενεργοποιούμε την συσκευή όζοντος 5΄- 10΄ α)Απολυμαίνει τα τρόφιμα στο ψυγείο β)Επιμηκύνει το χρόνο αποθήκευσης γ)Διατηρεί τα τρόφιμα φρέσκα.

3. Φροντίδα Υγιεινής

Αντικείμενα παιδιών. Εμβαπτίζουμε τα αντικείμενα σε οζονοποιημένο νερό 10΄. Απολυμαίνει μπουκάλια και παιχνίδια.
Στοματική Υγιεινή. Κάνουμε χρήση οζονοποιημένου νερού για πλύσεις της στοματικής κοιλότητας 5΄- 10΄. Σκοτώνει τα βακτήρια στην στοματική κοιλότητα.
Φροντίδα επιδερμίδας. Πλένουμε το πρόσωπο με οζονοποιημένο νερό 10΄- 20΄ (10 λίτρα νερό). Σκοτώνει τα βακτήρια, βοηθά στην αποφυγή δερματικών παθήσεων, βοηθά στην επιτάχυνση της διαδικασίας μεταβολισμού της επιδερμίδας κάνοντάς τη να φαίνεται υγιής και νέα.
Περιποίηση μαλλιών. Ξεπλένουμε το τριχωτό της κεφαλής με οζονοποιημένο νερό 15΄. Εξαφανίζει την πιτυρίδα και βελτιώνει την υφή των τριχών.

Τεχνικά χαρακτηριστικά:

Παροχή ρεύματος: AC220V/50Ηz.
Κατανάλωση ρεύματος: 15W.
Παραγωγή όζοντος: 200mg/ώρα.
Παροχή αντλίας: 4λίτρα/λεπτό.
Διαστάσεις 28 x 18,5 x 8.5 cm.
Βάρος:0,8 κιλά.
Διαθέτει χρονοδιακόπτη 30 λεπτών.
Συνολική λειτουργία σύμφωνα με τον κατασκευαστή τουλάχιστον 4.500 ώρες.

Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

_
Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε