0 Your Καλάθι

Συσκευή Μασάζ Δακτύλων Yubi Lax Germa

Συσκευή Μασάζ Δακτύλων Yubi Lax Germa

Hover over an image to enlarge

ADD0794
4.95 
+

Συσκευή Μασάζ Δακτύλων Yubi Lax Germa

Βοηθά να επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος

Το Roll-σχήμα της με εργονομικό σχεδιασμό σας επιτρέπει να απολαύσετε ένα μασάζ στα δάκτυλα των χεριών και των ποδιών σας στο σπίτι εύκολα

Τέλειο για τα κουρασμένα δάκτυλα ανθρώπων που χρησιμοποιούν τον υπολογιστή για μεγάλο χρονικό διάστημα

Ανακουφίζει από ρευματικούς πόνους των δακτύλων Κάνει τα δάχτυλά σας πιο λεπτά, και διατηρεί το δέρμα λείο χέρι


Άλλες χρήσεις

Κάνετε μασάζ δάχτυλά σας για να απαλλαγείτε από κρύο, πονόλαιμος, ανακουφίζει από τους Πονοκέφαλούς, Πόνους στους κόλπους & Πόνους στα ιγμόρεια

Κατά τη διάρκεια της ημέρας απολαύσετε το μασαζ και γρήγορα θα σας ανακουφίσει από το άγχος, την πρόληψη και την αντιμετώπιση πολλών ασθενειών, συμπεριλαμβανομένης της γρίπης και του κρυολογήματος.

Δείτε πού πρέπει και πώς να ασκήσετε πίεση σε μια συγκεκριμένη περιοχή του χεριού για να ανακουφίσετε πονόλαιμο, βήχα, καταρροή και πόνο.

Σε αντίθεση με το βελονισμό, όπου θα πρέπει να πάρετε βελόνες να εισάγεται σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματός σας, η συσκευή μασάζ δακτύλων καλύπτει ολόκληρη την επιφάνεια, και έχει μια διεγερτική επίδραση σε ολόκληρο το σώμα.

Και μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας.

Βήμα πρώτο: Χαλαρώστε Πριν ξεκινήσετε, νιώστε άνετα σε μια καρέκλα ή πολυθρόνα.

Ζεστάνετε τα χέρια σας καλά, τρίβοντας μαζί για περίπου ένα λεπτό, για να αυξήσει την ενέργεια και να καταστούν πιο ευαίσθητα.

Πιάστε το αντίθετο χέρι και τοποθετήστε τα χέρια σας στους μηρούς σας. Ξεκινήστε την τόνωση της επιθυμητό σημείο .

Εάν αισθανθείτε οποιοδήποτε πόνο κατά τη διάρκεια του μασάζ, μην ξεχάσετε να εισπνέετε και να εκπνέετε αργά και βαθιά.

Σε ποια περιοχή των δακτύλων σας για να κάνετε μασάζ;

Για το κρύο : μασάζ το πρώτο τμήμα του άκρου του αντίχειρά σας, θα τονώσει τη μύτη και το λαιμό. Αυτό το είδος του μασάζ ανακουφίζει τα αναπνευστικά προβλήματα και δυσκολίες στην κατάποση, ρινική συμφόρηση, βήχας.

Πονόλαιμος (φαρυγγίτιδα και λαρυγγίτιδα): Τόνωση το κάτω μέρος του αντίχειρα, για την ανακούφιση από πονόλαιμο, δυσκολία στην κατάποση, βραχνάδα και άλλα συμπτώματα.

Πόνος στα ιγμόρεια και ιγμορίτιδα: τα σημεία που αντιστοιχούν στις κοιλότητες κόλπων βρίσκονται στις άκρες όλων των τεσσάρων δακτύλων πλην του αντίχειρα.

Τρίψτε τα σημεία αυτά όσο πιο κοντά μπορείτε να τις άκρες των νυχιών.

Αυτό ανακουφίζει τον πόνο στο ιγμόρεια, κεφαλαλγία, ζάλη, αίσθημα πίεσης στο κεφάλι, βουλωμένη μύτη και δυσκολία στην αναπνοή και διεγείρει επίσης την έκκριση βλέννας.

Για την γρίπη: ασκήσετε πίεση στα μαξιλάρια όλων των δακτύλων.

Αυτό ανακουφίζει από τον πόνο στους μυς και ολόκληρο το σώμα, και προσφέρει μια χαλαρωτική και καταπραϋντική δράση.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, κάνετε απαλό μασάζ στο ευαίσθητο δέρμα ανάμεσα στα δάχτυλα, καθώς αυτό διεγείρει το λεμφικό σύστημα.

Θα προωθήσει επίσης την απομάκρυνση της περίσσειας υγρών και των τοξινών από το σώμα. Πώς η πιεσοθεραπεία θα βοηθήσει το σώμα σας;

Το μασάζ στα δάκτυλα έχει πολλές συνέπειες για το σώμα:

Πρόληψη: Εφαρμόζοντας τακτική πίεση στα βασικά σημεία βοηθά στη διατήρηση της καλής υγείας και μπορεί να βοηθήσει στην πρόληψη και την ανάπτυξη ορισμένων ασθενειών

Διαγνωστικά αποτέλεσμα: Μεγάλη δυσφορία ή πόνο ενώ πιέζετε ορισμένα σημεία μπορεί να υποδεικνύει ένα άλλο πρόβλημα, που σχετίζεται με τη λειτουργία του συγκεκριμένου οργάνου

Θεραπευτική δράση: Συστηματική και τακτική διέγερση μπορεί να βελτιώσει τη γενική υγεία

Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα του είναι η ανακούφιση της έντασης, γιατί η πίεση σε ορισμένα σημεία επηρεάζει άμεσα την χαλάρωση και αποκαθιστά την ισορροπία του σώματος. Η γενική κατάσταση του οργανισμού βελτιώνει σε μεγάλο βαθμό, επειδή το μασάζ διεγείρει την κυκλοφορία του οξυγόνου και της ροής. Αυτό διεγείρει την δημιουργία της λέμφου η οποία ρυθμίζει την αποβολή των επιβλαβών ουσιών από το σώμα και επηρεάζει τη δημιουργία των ανοσοκυττάρων.

Η εφαρμογή της πίεσης διεγείρει την έκκριση των ουσιών στον οργανισμό που προκαλούν πόνο. Επίσης, μπορεί να εξαλείψει τυχόν μπλοκαρίσματα στη ροή της ενέργειας της ζωής, και έτσι βοηθά το σώμα να ξεκινήσει της αυτό-ίασης διαδικασία .

Ως εκ τούτου, προσπαθήστε να βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο για να περιποιηθείτε τον εαυτό σας με αυτό το αρχαίο δώρο.

Είναι απλό και ανέξοδο, και το σώμα σας θα είναι περισσότερο από ευγνώμονες.

Σύμφωνα με την παραδοσιακή κινεζική ιατρική η συσκευή μασάζ δακτύλων μπορεί να σας προσφέρει, Ρύθμιση πίεσης, μνήμης, βελτίωση δεξιοτήτων και σεξουαλικότητας, Βελτίωση κινητικού συστήματος, Ρύθμιση λειτουργιών εντέρου, Προφύλαξη και θεραπεία αρρυθμίας και πονοκεφάλων, ανάπτυξη διαίσθησης, απομάκρυνση νευρικής κούρασης, θεραπεία χρόνιας δυσκοιλιότητας Μασάζ Δακτύλων Μασάζ στο πρώτο δάκτυλο (αντίχειρας): Προφύλαξη και θεραπεία πνευμόνων.

Μασάζ στο δεύτερο δάκτυλο: Ρύθμιση λειτουργιών εντέρου

Μασάζ στο τρίτο δάκτυλο: Ρύθμιση πίεσης, μνήμης, βελτίωση δεξιοτήτων και σεξουαλικότητας

Μασάζ στο τέταρτο δάκτυλο: Βελτίωση κινητικού συστήματος

Μασάζ στο πέμπτο δάκτυλο: Προφύλαξη και θεραπεία αρρυθμίας και πονοκεφάλων, ανάπτυξη διαίσθησης, απομάκρυνση νευρικής κούρασης, θεραπεία χρόνιας δυσκοιλιότητας.

Τα επιτεύγματα της σύγχρονης νευροφυσιολογίας έχουν αποδείξει ότι το χέρι έχει μοναδικές συνδέσεις με τα διαφορετικά τμήματα του εγκεφάλου όπου προβάλλεται κάθε εσωτερικό όργανο.

Το μασάζ στα δάκτυλα γίνεται αποτελεσματικότερο όταν γίνεται τακτικά. Έτσι θα ευεργετηθούμε από τα οφέλη του, που είναι: ·Προσαρμογή στις αλλαγές κλίματος ή λόγω μαγνητικών καταιγίδων αποβολή κούρασης και άγχους οποιαδήποτε στιγμή (στο σπίτι, στη δουλειά, στο αυτοκίνητο, στο αεροπλάνο) ·Ανάπτυξη μνήμης, διαίσθησης, αντανακλαστικών Απομάκρυνση πονοκεφάλων

Οδηγίες χρήσης

Να μην χρησιμοποιείται εάν νιώσετε δυσφορία.

Μην αφήνετε την συσκευή στο δάκτυλο χωρίς να το κινείται.

Να μην χρησιμοποιείται όταν υπάρχουν πληγές στο χέρι.

Υλικό: Πλαστικό

Βάρος: 53.50 g Μέγεθος: 19.5 * 9.5 * 2,5 εκατοστά

Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

_
Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε