0 Your Καλάθι

Προστασία ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δικτύων Η/Υ wi-fiShield

Προστασία ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας δικτύων Η/Υ wi-fiShield

Hover over an image to enlarge

UV-1070.750101
22.40 
+
Προστασία από ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία ασύρματων δικτύων, Η/Υ, κλπ. wi-fiShield


Προστατευτικό κατά της Ηλεκτρομαγνητικής Ακτινοβολίας (ΗΜΑ) για το ασύρματο δίκτυο και τους Η/Υ

- Καταστολέας ΗΜΑ
- Με φυσικό χαλαζία και προηγμένη τεχνολογία της ΝΑSA
- Δεν επηρεάζει τη μετάδοση ή τη λήψη των συσκευών
- Γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση, με ισχυρό αυτοκόλλητο
- Κατάλληλο για όλα τα laptop, tablets, routers, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, desktop PCs, και γενικά όλες τις συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία
- Μόνο 28mm σε διάμετρο
- Δεν χρειάζεται καλώδια ή μπαταρίες.

H ΗΜΑ έχει γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας - στο σπίτι, στη δουλειά, στα σχολεία, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους - σχεδόν παντού. Με πάνω από 800 δορυφόρους ν' ακτινοβολούν παγκόσμιες πληροφορίες μέσω ραδιοκυμάτων και όλο και περισσότερους πομπούς να παρέχουν ασύρματες υπηρεσίες στα εκατομμύρια των κινητών τηλεφώνων, των φορητών υπολογιστών, των ασύρματων τηλεφώνων και πολλών άλλων συσκευών Wi-Fi, δεν θα πρέπει να προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η ζωή μας βρίσκεται μέσα σε ένα τοξικό "νέφος" των ΗΜΑ. Ο ίδιος ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (W.H.O.) προειδοποιεί ότι "Η ΑΚΤΙΝΟΝΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ" (βλ. και www.bioinitiative.com για τις βλαβερές επιπτώσεις της ΗΜΑ στο ανθρώπινο ανοσοποιητικό σύστημα)
Εάν κάποια από τις αισθήσεις μας μπορούσε να ανιχνεύσει την ύπουλη ΗΜΑ θα της δίναμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή.

Tο wifishield είναι καταστολέας ΗΜΑ που περιέχει μία μήτρα διαφορετικών κρυστάλλων φυσικού χαλαζία που συντονίζονται στις ίδιες συχνότητες, όπως αυτές που χρησιμοποιούνται από το ασύρματο δίκτυο. Οι κρύσταλλοι χαλαζία έχουν ένα πιεζοηλεκτρικό χαρακτηριστικό που σημαίνει ότι αντιδρούν σε συγχρονισμό με ταλαντευόμενα ραδιοκύματα της ίδιας περιοχής συχνοτήτων, στην περίπτωση αυτή, προερχόμενα από τους Η/Υ και το ασύρματο δίκτυο. Αυτή η διαδικασία κάνει τους κρύσταλλους μέσα στα Shield να ταλαντώνονται και να δημιουργούν τη δική τους συχνότητα επιτυγχάνοντας έτσι τη διάχυση, διασπορά και διάτμηση της τοξικής δράσης της ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας των συσκευών. Αυτό βοηθάει να μειωθούν οι βλαβερές επιπτώσεις στο ανθρώπινο βιολογικό σύστημα. Στις ΗΠΑ, η ΝΑΣΑ, στο Johnson Space Centre στο Τέξας έχει δημιουργήσει μία ομάδα με το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας για να καλλιεργεί κρυστάλλους στο διάστημα για μακρομοριακές βιοτεχνολογικές έρευνες για να πετύχουν υψηλότερη ποιότητα στην θεραπεία σοβαρών ασθενειών. Βλέπε www.nasa.gov/ και κάντε αναζήτηση 'crystals'
Αναλυτικότερα το wifishield δεν προσπαθεί να ελέγξει το επίπεδο ή την ένταση της ακτινοβολίας όπως έχει μετρηθεί και περιγραφεί ως Συγκεκριμένη Τιμή Απορρόφησης (Specific Absorption Rate , SAR). Αυτό το βιομηχανικό στάνταρντ έχει να κάνει μόνο με θερμικές επιδράσεις από τη ασύρματου δικτύου. Ο ανθρώπινος εγκέφαλος συμπεριφέρεται σαν ραδιόφωνο που χρησιμοποιείται στο σπίτι, που είναι συντονισμένο σε ένα πρόγραμμα. 'Οταν μία ηλεκτρική συσκευή, χρησιμοποιώντας την ίδια συχνότητα πλησιάσει, γίνονται παρεμβολές και δεν έχει καλή λήψη και λειτουργία.

Το εάν η ακτινοβολία του κινητού τηλεφώνου και του Wi-Fi μπορεί να είναι επιβλαβής ήταν ένα αμφιλεγόμενο θέμα από τότε που τα πρώτα κινητά τηλέφωνα βγήκαν στο εμπόριο στις ΗΠΑ περίπου 25 χρόνια πριν, αλλά πλέον όλες οι πλευρές, συμφωνούν ότι υπάρχει κίνδυνος και μάλιστα ότι είναι πολύ μεγαλύτερος για τα παιδιά των οποίων τα κρανία είναι πιο λεπτά και το ανοσοποιητικό σύστημα δεν έχει ακόμη αναπτυχθεί πλήρως. Γι αυτό το λόγο η γκάμα των πολύχρωμων σχεδίων Shield περιλαμβάνει ορισμένα σχέδια που έχουν απήχηση στη νεολαία.
Η πρόσφατα δημοσιευμένη έκθεση Interphone, που χρηματοδοτείται κυρίως από τον κλάδο της κινητής τηλεφωνίας με κόστος 20 εκατομμύρια δολάρια, έγινε πριν από δέκα χρόνια προκειμένου να κατευνάσει την ανησυχία του κοινού. Μετά από τέσσερα χρόνια εσωτερικών αντιπαραθέσεων σχετικά με την παρουσίασή της, πριν τελικά να δημοσιοποιηθεί, ως συμβιβαστική λύση ανέφερε ότι το αποτέλεσμα ήταν "ασαφές", αλλά παραδέχτηκε τη πιθανότητα ανάπτυξης κακοήθη όγκων στον εγκέφαλο μετά από δέκα χρόνια χρήσης. Ελάχιστα παρήγορο για τις οικογένειες.

Τα wi-fiShields είναι φυσικά προϊόντα μόνο 28mm σε διάμετρο, ιδιαίτερα αποτελεσματικά αν και δεν απαιτούν καμία τεχνική ικανότητα και δεν επηρεάζουν τη μετάδοση ή τη λήψη. Είναι γρήγορα και εύκολα στην τοποθέτηση με ενσωματωμένο ισχυρό αυτοκόλλητο και δεν χρειάζονται καλώδια ή μπαταρίες. Τα wi-fiShields είναι κατάλληλα για όλα τα laptop, tablets, routers, βάσεις ασύρματων τηλεφώνων, desktop PCs, και γενικά όλες τις συσκευές που εκπέμπουν ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και είναι ασφαλή για χρήση από όλες τις ηλικίες από τη στιγμή που θα τοποθετηθούν (πριν την τοποθέτηση θα πρέπει να φυλάσσονται μακριά από τα βρέφη παρ' όλο που και εάν τα καταπιούν είναι μη τοξικά).

Tο wi-fiShield είναι το μόνο προστατευτικό στο οποίο μπορείτε να βασιστείτε για να κάνετε τον Η/Υ σας και το ασύρματο δίκτυο στο σπίτι σας, στην εργασία σας, οπουδήπoτε ασφαλέστερο.
Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

_
Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε