Χρηματοκιβώτιο βαρέως τύπου 125x60x55cm BTV Athenas Grade ΙΙΙ

3,525.00 
HGS958003-125
+

Χρηματοκιβώτιο βαρέως τύπου 125x60x55cm BTV Athenas Grade ΙΙΙ

Το χρηματοκιβώτιο βαρέως τύπου υψηλής ασφάλειας ATHENAS, διακρίνεται για την αποτελεσματικότητα του, είναι ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Με ηλεκτρονικό συνδυασμό και κλειδί

Έχει κατασκευαστεί βάση των ευρωπαϊκών προτύπων στη κατηγορία βαρέως τύπου, πιστοποιημένο με AENOR Grade III για αντοχή κατά της διάρρηξης σύμφωνα με UNEEN 1143-1 πιστοποίηση.

Με σώμα κατασκευασμένο με μεμονωμένη χαλύβδινη κατασκευή, με διπλά τοιχώματα και ενδιάμεσα ίνες χάλυβα, καθώς η πόρτα αποτελείται διαθέτει διπλά τοιχώματα, ενώ οι μηχανισμοί και τα ζωτικά σημεία του χρηματοκιβωτίου, προστατεύονται και αμύνονται από αντιδιατρητική ασπίδα μαγγανίου πάχους 10 mm, η οποία παρεμβάλλεται μεταξύ της πόρτας και του μηχανισμού, αμυνόμενη σε κάθε κακόβουλη προσπάθεια.

Η κοπή της πόρτας έχει ελάχιστο διάκενο, για να μη μπορούν να εισέλθουν διαρρηκτικά εργαλεία.

Με αντικλεπτικό σύστημα relocking, μασίφ στρογγυλούς χρωμιομένους πύρους κλειδώματος από ατσάλι στις τρεις πλευρές της πόρτας και σταθερές στη πίσω πλευρά, οι οποίες μπαίνουν σε φωλιές για τη μέγιστη ασφάλεια.

Για τη πάκτωση στο δάπεδο υπάρχει έτοιμη τρύπα στο κάτω μέρος. Διανέμεται σε τέσσερις αποχρώσεις και είναι Ισπανικό προϊόν της BTV.

ΕΞΩΤ. ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Y X Π X B 125 x 60 x 55cm
ΕΣΩΤ.ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Υ Χ Π Χ Β 117 x 52 x 40cm
Kg 550
Lt 245