Βεντούζα μασάζ και μείωση της κυτταρίτιδας από σιλικόνη 8 x 6 cm

ADD0R1SH
20.88 
Ποσότητα
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
Αποστολή σε Ελλάδα & Κύπρο
Επιλογές Πληρωμής
Αγοράζω από το AddShop

Τεράστια Γκάμα Προϊόντων Στο AddShop θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στο ελληνικό internet

Πάντα στις Καλύτερες Τιμές Αγωνιζόμαστε καθημερινά, για να παρέχουμε τα προϊόντα μας στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Τηλεφωνικές Παραγγελίες Για την δική σας ευκολία, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας και τηλεφωνικά

Τρόποι Πληρωμής Κάρτα, Paypal, ή και αντικαταβολή! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας με όποιο τρόπο σας βολεύει

Επιστροφές Προϊόντων Μπορείτε να επιστρέψετε το προϊόν, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία αγοράς.

Κατάλληλα σχεδιασμένη θεραπείες με φυσικό τρόπο. Λειτουργεί όπως οι παραδοσιακές γυάλινες βεντούζες ώστε αποφεύγουμε το κάψιμο και τον πόνο. Οι βεντούζες αυτές λειτουργούν με τη δημιουργία κενού αέρος. Πριν την τοποθέτηση τους στο δέρμα ενδείκνυται χρησιμοποιούμε απλό λαδί για μασάζ ή κρεμά σώματος. Πολύ αποτελεσματική για την εξαφάνιση της κυτταρίτιδας.

Η θεραπεία με βεντούζες είναι μια παραδοσιακή τεχνική μασάζ η οποία εφαρμόζεται από την αρχαιότητα σε όλους τους πολιτισμούς, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα και η Κίνα. Βασίζεται στην δύναμη της αναρρόφησης που ανασηκώνει το δέρμα και τους επιφανειακούς μύες. Η αναρρόφηση αυτή διεγείρει κι αυξάνει τη ροή του αίματος και της λέμφου δημιουργώντας κενό και αρνητική πίεση, το μασάζ βοηθά στην ροή των κατακρατημένων υγρών και τοξινών. Έχει ως αποτέλεσμα την βελτίωση της αιμάτωσης και της οξυγόνωσης των τοπικών ιστών. Τονώνει το περιφερικό νευρικό σύστημα, επαναφέρει την ελεύθερη ροή αίματος και ενέργειας στους μύες και στο δέρμα. Με βάση αυτή την αρχή οι βεντούζες χρησιμοποιούνται για τη χαλάρωση καταπονημένων μυών ή και για το αντίθετο, την τόνωση άτονων μυών. Η μέθοδος μασάζ με βεντούζες βοηθά επιπλέον, στην αποβολή τοξινών και άλλων βλαπτικών παραγόντων (πχ. κρύωμα) μέσω του δέρματος.

Τέλος, η χρήση τους σε συγκεκριμένα σημεία στο σώμα (με βάση την παραδοσιακή κινέζικη θεωρία) βοηθούν στην κίνηση της ενέργειας και ως εκ τούτου στην αντιμετώπιση πλήθους παθήσεων.

Μέγεθος: Ύψος - 8 cm , Πλάτος 6 cm

size
  • Ύψος - 8 cm , Πλάτος 6 cm
Colour
  • Διάφανο
MPN / ISBN
ADD0R1SH
Αποστολή στον Χώρο σας

Σε όλη την Ελλάδα (και Κύπρο)

Ασφάλεια και Ποιότητα

Οι αγορές σας στο AddShop είναι πάντα ασφαλείς

Πουθενά Φθηνότερα

Πάντα με τις καλύτερες τιμές της αγοράς

Ζητήστε μας να σας καλέσουμε